+31 71 5310605 CONTACT

Winkelwagen0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product is toegevoegd aan je mandje

De Play-Offs Zijn In Volle Gang!

Voor de basketball liefhebber is dit de tijd van het jaar. De Play-offs in de dames eredivisie, Heren eredivisie en de NBA play-offs. Het is smullen geblazen en gelukkig volgt de basketball website iBasketball alles op de voet voor iedereen!

In de dames eredivisie is het momenteel razend spannend in de halve finales. Lekdetec en Loon Lions hebben het thuisvoordeel overgenomen in de serie tegen respectievelijk Den Helder en Grasshoppers. Vanavond zijn de derde wedstrijden.

In de eredivisie zijn we ook beland in de halve finales. Zaterdag gaat daar het geweld losbarsten met de krakers Landstede - SPM Shoeters en ZZ Leiden - Donar. Dat beloven prachtige wedstrijden te worden tussen vier uitstekende coaches en de beste spelers uit de league.

In de NBA zijn we pas in de eerste ronde, maar er is al veel gebeurd. Chris Paul van de LA Clippers brak zijn hand en is uitgeschakeld voor de rest van de play-offs. Ook MVP Stephen Curry heeft een verrekte band in zijn knie en is ook even uitgeschakeld. Dat zijn toch de smaakmakers in de NBA. Maar gelukkig zijn er nog veel toppers te zien. Lebron James en zijn Cleveland Cavaliers zijn al door naar de tweede ronde ten koste van de Pistons.

Vanavond gaat de show weer verder!!

Ben jij ook fan? Laat het zien met je NBA Jersey van je favoriete speler, Uiteraard verkrijgbaar bij Basketball Totaal!