+31 71 5310605 CONTACT

Winkelwagen0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product is toegevoegd aan je mandje

Een nieuwe start. Een inkijkje in de gaafste Basketballwinkel van Nederland.

2019 moet een prachtig basketballjaar worden voor Basketball Totaal. 2018 ligt nog maar net achter ons, maar 2019 staan er veel prachtige dingen op de agenda. Als we ook maar de helft mogen waarmaken dan zijn we absoluut ‘buiten zinnen’.

Terugkijkend op 2018, hebben we een waanzinnig jaar gehad. De verhuizing was natuurlijk heel bewerkelijk en nog zijn we bezig het op ons niveau te brengen, maar de locatie en de mogelijkheden zijn eindeloos. De ‘hergeboorte’ van een samenwerking met een topfabriek, die prachtige wedstrijdtenues maakt, waar clubs jarenlang plezier van kunnen hebben.

Onze samenwerking met een van de allerbeste creatieve breinen uit het werkveld, die het label Slamdunkz naar de absolute next level heeft gebracht en met wie we komend jaar ontzettend veel gave projecten gaan doen en maken.

Het basketballveld in onze winkel, is de absolute eyecatcher geworden, waarvan we het allemaal gehoopt hadden. Kinderen, die basketballen met elkaar, tegen hun ouders en perfect de schoenen kunnen testen. Dat is waarvoor we het gedaan hebben! Dat het veld daarnaast gebruikt wordt door spelers, die de liefde voor het spelletje niet los kunnen laten, maar jong van geest zijn en ouder van lichaam, is de kers op de taart.

Komend jaar gaan we dingen finetunen, maar ook zeker uitbreiden met veel gave projecten en samenwerkingen. We hebben prachtige samenwerkingen met veel basketballclubs. Dit gaan we verdiepen en duwen naar de next level. Hiervoor staan er mooie dingen klaar en ideaal voor de leden van de clubs.

Ook gaan we pilots draaien met basketballfeestjes bij Basketball Totaal. Van een gave clinic tot een basketballtaart voor de jeugdige basketballer.

Waarom we dat doen? Simpel, omdat wij van Basketball Totaal meer willen zijn dan een basketballwinkel. Wij willen een beleving zijn waar je later nog aan kunt terugdenken met een goed gevoel!

Daarnaast gaan we komende zomer weer samenwerken met de leukste kampen van Nederland. Daar moet je natuurlijk ook bij zijn!

Kom snel eens langs in de leukste winkel van Nederland en schiet je balletjes of kom aan de bar zitten voor een mooie nba game!

Ivo Boom